Definitivt en spännande och NSFW musikvideo till nya singeln Generator med Justice.

Skicka in din musik

Här kan vi se två cyborgs släppa loss sina lustar en het natt och ha cyborgsex. Det är grafiskt, aggressivt och sjukt läckert ändå. Har nog inte sett något liknande varesig på film eller musikvideo. Det har nog inte många andra heller gjort, för videon i sig är spärrad för inbäddning och finns enbart tillgänglig för den som loggar in på YouTube. Sex verkar vara temat för musikvideorna 2024. Även Pet Shop Boys musikvideo till singeln Loneliness hade åldersbegränsning och den var nog trots allt mindre grafisk än vad denna var.

För regin står Léa Ceheivi.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011