Flygande Jacob från Falun samarbetar med Näppen från Stockholm på singeln Aldrig. En melodiös mix av pop och hiphop som byggs upp av sköna beats, piano och stråkar. Riktigt läckert är det och definitivt ett spännande samarbete.

Popmuzik Lover Patreon

Aldrig inleds som en emotionell poplåt innan trycket och känslan ökas samtidigt som killarna sjunger om hur man kan känna sig fast, på ett negativt sätt, i en kärleksrelation och om hur man kämpar med sina känslor under tiden. Känner du igen dig av känslorna?

Musikvideon till låten är ett samarbete med The Lotus Project, som du kan se här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011