Då var det dags för lite R&B här i bloggen.
Det är Stockholmsbaserade Amilia Soukri som här släpper singeln Nature 2 U. En skönt medryckande låt där sångerskan sjunger om att hjälpa en vän nå fram till sin crush, medan man själv sitter i samma sits – dock med känslor för vännen. En något bitterljuv känsla skulle man kunna säga. För visst har vi alla haft en crush på någon som bara haft ögon för någon annan…

Nordiska Favoriter

Nature 2 U skrevs under ett låtskrivarläger 2019 och bjuder oss på mjuka gitarrer och varma beats, som omsveper våra tumhinnor och samtidigt ger signaler till både höfter och ben att röra sig till takten. Det är radiovänlig R&B-pop som borde tilltala en bred publik att få upp ögonen för Amilia och hennes uttrycksfulla röst.
Klicka igång Nature 2 U här nedan och uppleva denna hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011