Linnea Lidberg är en singer-songwriter från Värmland, som debuterade med singeln Dagarna i början av året. Nu är det dags för Linnea att följa upp den låten, vilket hon gör idag på självaste alla hjärtans dag med singeln Bruce.

POPMUZIK LOVER 2

Namnet Bruce är lånat från rocklegenden med samma namn, och på låten sjunger Linnea om en gammal kärlek som hon har svårt att glömma. Den där personen som man jämför alla andra med och som hon gärna vill resa iväg tillsammans med.

Sjukt charmig låt om kärleken som kom och gick, men minnen och tankarna om vad som skulle ha kunnat vara finns kvar.

“Bruce är en kärleksförklaring till den lämnade och en tröst till den som går”, säger Linnea och beskriver den som “ett försök till att fotografera dofterna och hjälplöst gripa tag i det sista halmstrået från en avslutad relation”.

Med singeln tar sångerskan ännu ett steg närmare sin kommande EP Ack Skogarna som släpps den 20:e Mars.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011