Milisen är tillbaka i bloggen. Denna gång står han på egna ben när han släpper den medryckande singeln Sömnlös. En låt som precis som titeln skvallrar om, handlar om att ligga sömnlös och sakna den där personen som tidigare gjorde sängen mer varm.

Skicka in din musik

Sömnlös skrevs faktiskt 2020 till ett tidigare projekt som Milisen hade tillsammans med låtens producent Mikael Persson. Då var tanken att låten skulle framföras av någon annan. Men livet kom emellan och låten fick läggas i byrålådan. Men nu har Sömnlös dammats av, putsats till och anpassats till just det sound Milisen själv har idag och med det kan du nu höra låten här i bloggen.

Här bjuds vi på ett skönt pulserande beat med lekfulla synthar som sedan lyfter fram Milisens sång. Det är somrig pop som passar extra fint nu när vi börjar få lite vårkänslor i livet.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011