Inför releasen av albumet What Will The Neighbours Say? från 2004 spelade Girls Aloud in en cover av Chris Isaaks legendariska låt Wicked game. Tanken var att låten skulle släppas som singel, men planen skrotades och låten hamnade i byrålådan i 20 år. För nu när bandet precis släppt en ny utgåva av albumet för att fira att det nu fyllt Systembolagsålder, har man inkluderat låten bland allt godis i form av b-sidor och remixar. Vi får även de tidigare osläppta låtarna Disco bunny och Baby when you go på albumet. Med andra ord snackar vi julafton för alla Girls Aloud-fans.

Nordiska Favoriter

Wicked games i Girls Aloud-version är inte dum.
Här har låten från filmen Wild at Heart blivit till en långsam lite drömliknande poplåt, där de tydliga gitarren från originalet här bytts till ett mer taktfast trumkomp.
Se vad du tycker om Wicked games här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011