Det känns som Conan Gray sakta men säkert gått och blivit min favoritartist. Hans låtar är som poplåtar med extra allt. Om det så är Max Martins over the top-pop i form av Lonely dancers, eller när han går all in Queen och känns som en Freddy Mercury för det 20:e århundradet. För jag blev helt golvad av nya singeln Alley Rose.

Svensk Pop Apple Music

Det är 70-tals doftande extravagant pop med de där stora känslorna som Conan alltid har bubblande inom sig. Så snyggt med stråkarna och Conans fantastiska röstregister. Alltså, jag får gåshud av detta.

Alley Rose skrevs efter att Conan rest till London för att träffa sin dåvarande partner och blev dumpad på flygplanet via SMS. Härlig person den där dumparen… Men när man är hjärtekrossad i London kan man ju lika gärna skriva en låt om det.
Singeln är producerad av Greg Kurstin och med Alley Rise släpper Conan femte singeln från kommande albumet Found Heaven som släpps den femte April.

Här kan du också se Conan göra ett fantastiskt liveframträdande av låten för Vevo. Verkligen ett gåshudsframförande, eller vad säger du?
Glöm inte att bokmärka Popmuzik och slå på webbnotiser. På det viset missar du inte alla dagliga musiktips som läggs ut i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011