Det gäller att smida medan järnet är varmt, som det heter. Och smider, det gör Sophie Ellis-Bextor rejält just nu, när hennes hit Murder on the dancefloor från 2001 fått ett uppsving igen tack vare filmen Saltburn. Låten har ju till och med nått en andraplats på den brittiska singellistan och med det nått samma höjd som den gjorde när låtens läpptes första gången. Imponerande.

Svensk Pop Apple Music

Nu har den australiensiska producenttrion PNAU remixat låten för att PNAU:ifiera den lite. Det är definitivt inte mil från originalet, men mer stråkar, funk, samt lite synthar i bästa PNAU-stil. Alltid fint. Om du inte tycker att remixar ska ”förstöra” originalet, så kommer du nog mer att känna att detta var väldigt trevligt. Jag gillade i alla fall den nya remixen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011