Peter Boström är kanske mest känd som hjälten som var med och skrev Euphoria och Tattoo åt Loreen som hon vunnit Eurovision med. Men han är också producenten bakom aliaset Bassflow, som gjort remixar av låtar som Sunday med Hurts, Video games med Lana Del Rey och The sweet hello, the sad goodbye med Roxette.

Favoriter Apple Music

Nu är det dags för Basslow att lägga ännu en lysande remix till sitt CV när han nu remixat låten Att vara ung med Bo Kaspers Orkester. Originalet hittar vi på albumet Redo Att Gå Sönder från 2015 och här bjuder Bassflow oss på en episk produktion fylld av eufori.
Allt inleds lite drömliknande innan det sakta men säkert byggs mot arenastorlek. Personligen blev jag helt lycklig av detta. Det är den där typen av widescreen-pop som jag alltid gått igång på extra mycket. Det verkar herrarna i Bo Kaspers Orkester också ha gjort när de berättar:

”Att vara ung är vad vi minns eufori. Allt var möjligt och världen väntade. Och lyckligtvis tog världen emot oss med öppna armar. Vi har haft tur men det kunde ha spårat ut helt.

Remixen av Att vara ung har soundet och euforin vi sökt men som vi behövde ett ess som Peter Boström för att finna. Vi hoppas att de unga tas emot väl av det stora som väntar.

Och att vi lite äldre får dansa länge än.”

Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.