Oriana Nash blir här remixad av Steve Brian på låten More than we were.
Resultatet är härligt dansant och upplyftande med ett grymt drop som skapar den där euforiska partykänslan av låten.

Popmuzik Popcast

Originalen av More than we were släpptes för ett år sedan och var då mer av en popballad med emotionell känsla och produktion. Vi har med andra ord kommit till motsatt sida spektrat med remixen. Själv gillade jag remixen massa och den passade mig personligen väldigt bra, samt att det är roligt att det är såpass stor skillnad mellan remixen och originalet.

Vad tycker du om Steve Brains remix som du hör här nedan?

Följ Oriana på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.