Det är dags för funkig disco här i bloggen. För det är precis det vi får när den norsk/egyptiska artisten Dinah Is släpper lös sin senaste singel You are insane.

Skicka in din musik

På singeln sjunger Dinah Is om att ta bort människor som är energidödande och mest bara destruktiva ur sitt liv. Den typen av negativ energi behöver ingen, så då är det bättre att fokusera på ens egna bästa jag och vara lycklig. Bra inställning, som här levereras till en hitig produktion som borde få fans av Dua Lipa och Sophie Ellis-Bextor att bli helt till sig. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt härligt.

Med singeln gör Dinah Is lite av en nystart. Artisten släppte ett par mer indiedoftande popsinglar under 2020 och 2021, men efter en liten paus är det dags att ställa sig på den stora scenen med denna disco-doftande poplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011