Som tur är är det inte helt stiltje på musikfronten under December. Musiken flödar hela vägen in i nyårskaklet som det heter, vilket jag tycker är trevligt.

Skicka in din musik

Som en tidig julkapp till oss danssugna har Carl Steinmarck från Saft remixat låten Ängel från Scalas album II, som släpptes i somras. Här får vi en skön remix av låten med ett läckert driv som för låten framåt över dansgolvet. Synthproduktionen i remixen fick definitivt igång mig och sedan är det en behaglig svärta över remixen, vilket jag uppskattade.

Vad tycker dom om remixen? Slår den originalet?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011