Marcus Laurila är en artist på 19 år från Gävle. Han debuterade i höstas med EP:n Billåtar och har sedan dess släppt en knippe singlar där Hennes händer definitivt är värd att kika på.

Följ på Apple Music

Nu är Marcus aktuell med den medryckande singeln Kär i sommaren. En euforisk indiepoplåt som doftar som en kombination av tidiga Magnus Uggla och Gyllene Tider. Lite så som den tidsera Marcus själv inspirerats av i min musik.

Kär i sommaren handlar helt enkelt om att älska och längta efter den svenska sommaren, som tyvärr är alldeles för kort för oss solsvultna nordbor.
Om singeln berättar Marcus för bloggen:

”Jag känner att det inte inte finns musik som den som fanns på 70-talet och vill återuppliva den gamla musiken jag älskar. Det är ganska vanligt att tröttna på vintern efter ett tag, inte minst när man bor i Gävle. Låten handlar om den längtan man känner till sommaren, och hur snabbt den sedan bara tar slut. Kärlek när det är på sommaren betyder att man ibland inte är kära i varandra, utan kära i vädret.”

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011