Varbergsbördiga CEDER charmar oss ordentligt med sin senaste singel Something about you. En medryckande och mysig poplåt med en berättelse inspirerad av verkligheten. Här sjunger CEDER om ett par som blivit djupt förälskade, men där båda vet att de snart måste skiljas åt. Den där bitterljuva attraktionen mellan två personer som inte går att hejda, hur omöjlig relationen än må vara.

Popmuzik Lover Patreon

Jag tyckte detta som sagt var väldigt mysigt. Det är en charmig känsla i låten och både arrangemanget samt låtens uttryck gjorde att den fastnade för mig. Det är lite som de där mer akustiska poplåtar som gjorde många kvinnor stora under 90-talet.

Senast du hörde CEDER här i bloggen var med singeln Forever, som släpptes i höstas. Då kunde du även läsa en intervju med sångerskan.
Med Something about you tar sångerskan steget in i 2024 och det är definitivt med en stark röst och låt som vi möter upp henne denna gång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011