Veckan går mot sitt slut och det är dags att lista några popfavoriter som trillat in i bloggen och i spellistorna senaste veckan. Hoppas du får fin musikinspiration och glöm inte att dela listan vidare, så fler upptäcker dessa grymma låtar.

Skicka in din musik

Pet Shop Boys – Loneliness

Det låter klassisk Pet Shop Boys. Produktionen känns mer Actually än Electric, vilket borde tilltala många fans av duon. Jag tyckte i alla fall att det gav en känsla av ett spännande nytt album som väntar oss under våren. Sedan är det ju inte dumt med en riktigt snygg musikvideo, som är likt en korsning mellan So hard och Being boring, fast än mer bisexuell.

Tones And I – Dreaming 

Det finns nog ingen som missat den monumentala hiten Dance Monkey. Risken att debutera så pass starkt är dock att lyckas leva upp till förväntningarna. Än så länge har Tones And I inte riktigt överträffa sig själv, men med Dreaming känner i alla fall jag att hon närmar sig magin jag hörde på debuten. 

Sarah von Reis – Blame it on

Filmisk och vacker sad pop. Mörk och vemodig. Perfekt rensa-skallen-musik för en vinterpromenad. Sarah von Reis visar hur hon utvecklats som artist och i sitt uttryck. Känns som 2024 kan bli hennes stora år med ett album i horisonten.

Nothing But Thieves – Oh no :: he said what?

Nothing But Thieves släpper snart en specielutgåva av albumet Dead Club City med fem extra spår och ger oss ett första smakprov av de nya låtarna i form an den pulserande elektrorökaren Oh no :: he said what? Grym energi och falsettsång som får The Weeknd att kännas omkörd.

Tom Walker – Head Underwater

Rytmiskt piano i kombination med salsa-trummor skapar en mysig lyssning med hög popfaktor. Head Underwater är helt klart elåt som hittar sin sjävklart plats på min spellista.

Jay-Han – Something new

Drömmande och medryckande blir det när Johan Fahlberg solodebuterar. Bra radiopop som fångade mitt intresse med en gång och som kändes som en given hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011