I fjol släppte Sarah von Reis sin debut-EP Melancholia High Season och du kunde bland annat träffa henne i bloggens podcast, där hon berättade mer om sig själv och musiken.

Popmuzik Lover Patreon

Just nu jobbar von Reis på sitt kommande debutalbum och från det kan du här lyssna på första singeln Blame it on. Här bjuder sångerskan oss på en vackert svävande och drömliknande ballad där Sarah viskar fram texten över pianoarrangemanget och den djupa basen som ekar ut under hennes sång. Det blir vackert, mörkt och filmiskt. Allt på samma gång. Jag tror till och med att Billie Eilish, the princess of sad pop, hade dödat för en låt som Blame it on. För i min värld känns det som Sarah tagit ett stort steg upp, både i utryck och produktion med den nya singeln. Vilket är roligt att höra.

Blame it on är producerad av Michelle Amkoff och om själva låten berättar Sarah för bloggen:

Blame it on är en ögonblicksbild ur en relation. Den handlar om passion och trauma, mörker och ljus och rädslan att det förflutna tillslut ska komma ikapp och förstöra allt det vackra som är kärlek.”

Vad tycker du om Sarahs nya singel? Upplev den här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011