Om jag kör titeln Macho menos i Google translate (för att jag inte kan spanska) blir det ”hane mindre”, men tänkte att mindre macho är mer vad bandet Stereoplan hade tänkt sig. För låten är en uppmaning till män att befria sig från samhällets förväntningar och acceptera sig själva som de verkligen är. Att helt enkelt vara mindre stereotypa och och söka en social förändring.

DOLBY ATMOS

Låten i sig är härlig latinopop med sköna rytmer och en stor portion lekfullhet. Det är som en varm bris av musik som värmer oss denna kalla vinter. Jag gillade i alla fall vad denna trio bjuder oss på, både musik och budskapsmässigt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011