Den Stockholmsbaserade producenten och artisten ASHIYARI släppte i fjol EP:n Seasons samt singeln Tell me things will be alright. Med inspiration från brittisk garage skapar artisten musik som definitivt borde passa fans av akter som Madeon och Porter Robinson.

Popmuzik Lover

Nu är det dags för ASHIYARI att än en gång ge oss sin lekfulla elektropop när han idag släpper singeln Friends. En låt som trots sin lekfullhet och sköna beats, har en någon mer allvarlig underton när artisten utforskar komplexiteten av att förlora vänner.

ASHIYARI berättar för bloggen:

”Skapandeprocessen för denna låt handlade om att gräva i mina egna erfarenheter och känslor. Jag ville fånga de bitterljuva minnen av forna vänner i tonaliteten, men inge en lekfull känsla då det för mig handlar om minnen från när man var yngre.”

ASHIYARI

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.