Drömliknande och fluffigt. Det är väl så man kan beskriva låten The cloud song med Lina Cooper tillsammans med Rian Cult. En fin och stämningsfull poplåt som byggs upp av gitarr och synthar. Det blir till en behaglig låt som framförs av de två artisterna.

POPMUZIK LOVER 2

The cloud song är tagen från EP:n 6pm Conversations in Miracle Mile That Turned Into… En EP som innehåller fyra spår allt som allt och som då vuxit fram genom samarbetet mellan de två artisterna. Du har bland annat kunnat höra singlarna Sad tomorrow och Hey! i bloggen sedan tidigare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011