Drömliknande och fluffigt. Det är väl så man kan beskriva låten The cloud song med Lina Cooper tillsammans med Rian Cult. En fin och stämningsfull poplåt som byggs upp av gitarr och synthar. Det blir till en behaglig låt som framförs av de två artisterna.

Svensk Pop Apple Music

The cloud song är tagen från EP:n 6pm Conversations in Miracle Mile That Turned Into… En EP som innehåller fyra spår allt som allt och som då vuxit fram genom samarbetet mellan de två artisterna. Du har bland annat kunnat höra singlarna Sad tomorrow och Hey! i bloggen sedan tidigare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011