Augustine är tillbaka för att ge oss singeln Sun in her eyes. Med sin luftiga och behagligt medryckande pop målar sångaren upp en låt om att vara lyckligt kär. Det är lekfullt i arrangemanget med drömliknade synthar och sin mjuka trumtakt som tillsammans skapar en härligt retrokänsla. En känsla som bli ännu mer luftig och skön i Dolby Atmos-mixen du upplever på Apple Music. På det hela doftar produktionen varm sommarpop. Något som passar dessa dagar. Underbart!

Popmuzik Podcast

Om nya singeln berättar Augustine:

Sun in her eyes är en väldigt naiv låt om att äntligen ha funnit lyckan. En så klar känsla av att just den här gången kommer allt att bli bra och jag kommer inte falla ner igen. Den befinner sig mitt uppe i den där känslan av att sväva på moln långt långt bort från verkligheten”.

Sun in her eyes är skriven och producerad av sångaren tillsammans med Rassmus Björnson och Agrin Rahmani.

Augustine

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011