Noak Hellsing är tillbaka för att ge oss första smakprovet från kommande EP:n YESTERYEAR som beräknas komma ut till hösten. Tidigare har den 20-årige sångaren från Stockholm bland annat släppt singlarna Little brother, Lost och Good enough som tillsammans samlat över 28 miljoner streams. Imponerande, men inte konstigt på en sådan talang.

DOLBY ATMOS

Nya singeln heter When the shadows go home och är en funkig poplåt som känns som en given hit. Det är medryckande och Noak låter helt magisk på sångspåret. Jag fick i alla fall lite Jonas Brothers-feeling över detta. Samtidigt är det ett vemod över känslan på låten, vilket Noak beskriver här:

When the shadows go home är en låt om ensamhet och mörker. Jag har under en period känt att det är svårt att socialisera med människor fast jag är en väldigt social person. Det blev helt enkelt en börda istället för någonting roligt. Den här låten handlar om att finna lycka och glädje i sin ensamhet.”

Singeln är producerad av Elias Edman och Jacob Werner, som även varit med och skrivit låten tillsammans med Petter Tarland och Noak själv.

Noak Hellsing

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011