Det krävs en norsk artist för att göra härligt upplyftande och medryckande pop. Eller vad säger du om detta lyckopiller som heter Pretend med sångerskan Siir. Jag blev i alla fall helt lycklig av energin och känslan i låten, där sångerskan sjunger om att helt enkelt vara nöjd med den du är och inte försöka anpassa dig till vad andra tycker. Ett bra budskap som jag själv tycker att ska leva efter.

Svensk Pop Apple Music

Pretend är skriven av sångerskan tillsammans med Oscar Immanuel Mathisen, Hennika Larsen, Harald Gæsdahl och Jasio Laszcyzk. Resultatet kan du dansa loss till genom att klicka igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011