Artisten Lily Jay från Australien debuterade 2017 med singeln Renovate och har även medverkat i uppsättningar av musikalerna Chicago och Hairspray.
Under 2022 är artisten tillbaka med ny musik och har släppt några nya singlar under året, där Who I am är senaste ut.

Apple Music Svensk Pop

Här bjuder sångerskan oss på en emotionell poplåt om att se sitt egna värde. Att helt enkelt vara stolt för den man är och ta sig igenom motgångar för att skörda belöningen efteråt. Allt snyggt arrangerat med ett svepande filmiskt arrangemang som snyggt sväller mot refrängen.
Älskar ju denna typ av peppande poplåtar och är de så här snyggt framförda är det ju en fröjd att lyssna på. Gåshud utlovas.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.