Artisten Lily Jay från Australien debuterade 2017 med singeln Renovate och har även medverkat i uppsättningar av musikalerna Chicago och Hairspray.
Under 2022 är artisten tillbaka med ny musik och har släppt några nya singlar under året, där Who I am är senaste ut.

Följ på Apple Music

Här bjuder sångerskan oss på en emotionell poplåt om att se sitt egna värde. Att helt enkelt vara stolt för den man är och ta sig igenom motgångar för att skörda belöningen efteråt. Allt snyggt arrangerat med ett svepande filmiskt arrangemang som snyggt sväller mot refrängen.
Älskar ju denna typ av peppande poplåtar och är de så här snyggt framförda är det ju en fröjd att lyssna på. Gåshud utlovas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.