Artisten Lily Jay från Australien debuterade 2017 med singeln Renovate och har även medverkat i uppsättningar av musikalerna Chicago och Hairspray.
Under 2022 är artisten tillbaka med ny musik och har släppt några nya singlar under året, där Who I am är senaste ut.

DOLBY ATMOS

Här bjuder sångerskan oss på en emotionell poplåt om att se sitt egna värde. Att helt enkelt vara stolt för den man är och ta sig igenom motgångar för att skörda belöningen efteråt. Allt snyggt arrangerat med ett svepande filmiskt arrangemang som snyggt sväller mot refrängen.
Älskar ju denna typ av peppande poplåtar och är de så här snyggt framförda är det ju en fröjd att lyssna på. Gåshud utlovas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011