Stämsång likt Ariana Grande välkomnar oss in i Thing från lovande popstjärnan Belz. Sockersött och alldeles lysande guidar sångaren oss igenom en ljudbild som kantas av stråkar, mjuka trummor och studsiga syntar. Texten talar om det förvirrade stadiet av ett förhållande när man inte satt någon stämpel på relationen än.

Dolby Atmos

”Den här låten handlar om känslan av att försöka övertyga sig själv om att man är okej med att det bara är en flirt även om man har större känslor för den personen.”

Belz

Singeln målar med breda penseldrag över de känslor som kommer med att inte veta, fast man i själva verket vet. Helheten blir lekfull, dramatisk, känslosam och exemplifierar hur snyggt skriven pop låter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.