Stämsång likt Ariana Grande välkomnar oss in i Thing från lovande popstjärnan Belz. Sockersött och alldeles lysande guidar sångaren oss igenom en ljudbild som kantas av stråkar, mjuka trummor och studsiga syntar. Texten talar om det förvirrade stadiet av ett förhållande när man inte satt någon stämpel på relationen än.

Nordiska Favoriter

”Den här låten handlar om känslan av att försöka övertyga sig själv om att man är okej med att det bara är en flirt även om man har större känslor för den personen.”

Belz

Singeln målar med breda penseldrag över de känslor som kommer med att inte veta, fast man i själva verket vet. Helheten blir lekfull, dramatisk, känslosam och exemplifierar hur snyggt skriven pop låter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011