Stämsång likt Ariana Grande välkomnar oss in i Thing från lovande popstjärnan Belz. Sockersött och alldeles lysande guidar sångaren oss igenom en ljudbild som kantas av stråkar, mjuka trummor och studsiga syntar. Texten talar om det förvirrade stadiet av ett förhållande när man inte satt någon stämpel på relationen än.

Popmuzik Popcast

”Den här låten handlar om känslan av att försöka övertyga sig själv om att man är okej med att det bara är en flirt även om man har större känslor för den personen.”

Belz

Singeln målar med breda penseldrag över de känslor som kommer med att inte veta, fast man i själva verket vet. Helheten blir lekfull, dramatisk, känslosam och exemplifierar hur snyggt skriven pop låter.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.