Vilket liv! Ja, visst är livet fantastiskt ändå. Till ett rasande tempo och euforisk refräng påminner Leonardo Davi oss om hur viktigt det är att ta vara på varje ögonblick. Singeln What a life är modern, hookig och har en produktion som tilltalar radio såväl som kommersiella spellistor. Helt klart i linje med vad Justin Bieber presenterat för sound det senaste. En jämförelse som Leonardo ska klappa sig på axeln och vara stolt över.

POPMUZIK LOVER 2

”Alltför ofta glömmer vi hur tacksamt det är att leva och att vi ska njuta av varje minut och varje sekund på denna vackra planet. What a life ska ge dig just den här känslan, att du i rätt tid är på rätt plats med rätt personer omkring dig. Speciellt efter covid19 känns det som att stora delar av mänskligheten förstått att vi ska ta det lugnare, vara tacksamma för vår älskade och njuta av vår tid.”

Leonardo Davi
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011