Med singeln Easy släpper Welt andra singeln från sin kommande EP.
Här bjuder sångerskan på en drömmande och luftig poplåt som byggs upp från en emotionell inledning för att sedan blomma ut i ett skönt driv som ger energi till låten och sångerskans berättelse. En berättelse om känslan av självtvivel, där man ifrågasätter om det är ens eget beteendemönster som gör att relationer tar slut. Att kärlek och att hitta den rätte inte alltid är det enklaste.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Hanna Lilliecreutz, som är personen bakom artisten Welt, för bloggen:

”Jag har en tendens att få känslor för personer när dom inte har det för mig och dom får känslor för mig när jag inte har det för dom. Det är frustrerande och smärtsamt. Jag hade en konversation med min mamma som sa ”jag vill bara att du ska hitta nån där det är lätt”. Och de orden fastnade hos mig. Varför är kärlek alltid så komplicerad? Är det på grund av de jag träffar eller på grund av att jag själv aldrig blir nöjd? Easy är en låt skriven ur den platsen av självkritik, att kanske är det helt enkelt aldrig enkelt med mig.”

Easy är skriven av sångerskan tillsammans med Ole Söderberg, med produktion av POLAR. och Dennis Svennebäck.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011