Om du gillar pulserande refränger och riktigt skön melodi kommer du definitivt att bli lycklig över nya singeln Tall poppy syndrome med Nanie Tauno. Produktionen andas varm pop med mjuka synthar och behagliga elgitarrer som ger en perfekt krydda till låten.

DOLBY ATMOS

Trots den engelska titeln, så är Tall poppy syndrome en låt på svenska där Nanie Tauno sjunger om jantelagen, som då Tall Poppy Syndrome är en engelskspråkig motsvarighet till. Just det uttrycket används i Australien, Nya Zeeland och i Kanada när man känner att någon är för framgångsrik och att man då kritiserar denne. Så uttrycket handlar om att helt enkelt ”cutting down the tall poppy”.

I detta fall handlar låten om hur tufft det kan vara att drömma om något större när man kommer från en liten by och att säga att man inte accepterar den lagen. Låten är Nadias lilla ”fuck you” till de människor som inte trodde på henne.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011