Dags för indiepop från staten Michigan i USA.
Bandet Pretoria har genom åren släppt en del singlar, samt albumet Where Will the Night Take Us? som kom ut i höstas.
Just nu arbetar Pretoria mot sitt kommande andra album. Ett album som de spelat in på egen hand och vars första singel är Seven som släpptes idag.

Popmuzik Lover Patreon

Med singeln beskriver bandet slutet på ett situationsskap, där sångaren Ben DeWitt sjunger om egna erfarenheter att ta mod till sig för att just avbryta det som pågår. En händelse som tvingar personen att genomgå en del ångest, att överanalysera saker och samtidigt brottas med tanken att faktiskt uppskatta personen man ändå måste bryta med.
Låten i sig har fått sitt namn från den uppskattade sjunde förekomsten av sådana situationer i DeWitts liv, vilket ger en personlig touch till berättelsen.

Seven kan vara vår bästa release hittills. Det är en låt som fångar kärnan i våra upplevelser och känslor, och vi kan inte vänta på att våra fans ska höra den.”

Seven ger oss skönt medryckande indiepop med en viss lekfullhet över arrangemanget som definitivt får låten att stå ut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011