Kan det vara skönt att sakna någon? Ja, kanske. Om minnena från tiden med den personen gör en lycklig att blicka tillbaka på. Låten Miss Somebody talar om en avslutad kärleksrelation. Sångaren Jenny Kern menar på att livet är lika delar sorg och kärlek. Därför är det fint att minnas något även om det kanske känns tråkigt i stunden.

Popmuzik Lover

”Jag är definitivt en person som kämpar för att släppa vissa stunder, känslor eller människor. Men jag lär mig att uppskatta de stunderna även när de är borta. Jag lär mig hur viktigt det är att leva i de nuvarande känslorna. Att tänka, bearbeta och skriva om dem. Att känna allt och veta att det är okej att sakna någon.”

Jenny Kern

Till en bitterljuv produktion och svävande sång skapar artisten en helt egen värld dar hon är fri att uttrycka sina känslor. Till live-trummor och elektroniska syntar skapar hon en indie-hymn som vackert blickar tillbaka på alla fina stunder med en respektive.

Producerad av artisten själv och Carson Cody är detta helt klart låten för alla indiepopälskare som vill sätta stämningen för den stundande hösten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.