Kan det vara skönt att sakna någon? Ja, kanske. Om minnena från tiden med den personen gör en lycklig att blicka tillbaka på. Låten Miss Somebody talar om en avslutad kärleksrelation. Sångaren Jenny Kern menar på att livet är lika delar sorg och kärlek. Därför är det fint att minnas något även om det kanske känns tråkigt i stunden.

Favoriter Apple Music

”Jag är definitivt en person som kämpar för att släppa vissa stunder, känslor eller människor. Men jag lär mig att uppskatta de stunderna även när de är borta. Jag lär mig hur viktigt det är att leva i de nuvarande känslorna. Att tänka, bearbeta och skriva om dem. Att känna allt och veta att det är okej att sakna någon.”

Jenny Kern

Till en bitterljuv produktion och svävande sång skapar artisten en helt egen värld dar hon är fri att uttrycka sina känslor. Till live-trummor och elektroniska syntar skapar hon en indie-hymn som vackert blickar tillbaka på alla fina stunder med en respektive.

Producerad av artisten själv och Carson Cody är detta helt klart låten för alla indiepopälskare som vill sätta stämningen för den stundande hösten.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.