Brittiska Vorsen släppte precis EP och bland samlingen av låtar finner vi den glittrande indiepoplåten Easier. Artistens debut-EP Real Life och skildrar rakt av ärliga och upplevda historier. Den aktuella singeln bär på en drömmande ljudbild med svävande sånginsats. Allra mest förtjust är jag i den starka refrängen med sitt drivande tempo och stärkande refräng. Det kommer bli bättre igen! Ett budskap sångaren gör tydligt här.

Favoriter Apple Music

Låten skrevs under en tuff tid i musikskaparens liv och pratar i detalj om hur svårt det kan vara att komma överens med tanken att det är okej att vara i en beroendeställning av någon annan. Ljudbilden är unik och blandar organiska inslag med krispiga synthar och experimentella utfyllnadsljud.

Bakom Vorsen finner vi Oliver Halvorsen som efter att ha flyttat till Australien från London lade stora delar av sina tonår på att lira med band. Efter att ha skrivit mängder av låtar i sina föräldrars hus började han studera på Western Academy of Performing Arts därigenom fann han sin kärlek till melankolis alternativ pop. Sedermera valde Oliver att återvända till London och hade flertalet år en framgångsrik karriär med bandet NIGHT FLIGHT. Arbetet med det egna projektet tog form år 2020 och EPn Real Life är helt skapad från artists sovrummet i sin lägenhet i London.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011