Indie, rock och pop sammanflätas på Only yours. Artisten Chris Noah levererar en strålande melodi som sveps in i stort reverb och raspigt röst-ID. Helheten blir kommersiellt gångbar och hookig. Tittar vi närmare på textens innebörd finner vi en att huvudpersonen i låten står inför ett tufft beslut efter en längre kärleksrelation.

Popmuzik Podcast

”Jag tror att vi alla har gått igenom en fas i vårt liv där vi inser att vi måste lämna någon eller något bakom oss för att kunna börja om. Det finns mycket att säga adjö till, mycket bra, därför tenderar vi att romantisera det förflutna. Vi kan få vanföreställningar, vilket kan leda till att vi ifrågasätter våra egna beslut, hyser känslor av svartsjuka eller främjar missnöje.”

Chris Noah

Producerad av Kristofer Harris är tempot drivande och utsmyckat med skimrande gitarrer samt mjuka syntar. Helt i linje med sångarens signifikanta sound och artistiska uttryck.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.