Indie, rock och pop sammanflätas på Only yours. Artisten Chris Noah levererar en strålande melodi som sveps in i stort reverb och raspigt röst-ID. Helheten blir kommersiellt gångbar och hookig. Tittar vi närmare på textens innebörd finner vi en att huvudpersonen i låten står inför ett tufft beslut efter en längre kärleksrelation.

Svensk Pop Apple Music

”Jag tror att vi alla har gått igenom en fas i vårt liv där vi inser att vi måste lämna någon eller något bakom oss för att kunna börja om. Det finns mycket att säga adjö till, mycket bra, därför tenderar vi att romantisera det förflutna. Vi kan få vanföreställningar, vilket kan leda till att vi ifrågasätter våra egna beslut, hyser känslor av svartsjuka eller främjar missnöje.”

Chris Noah

Producerad av Kristofer Harris är tempot drivande och utsmyckat med skimrande gitarrer samt mjuka syntar. Helt i linje med sångarens signifikanta sound och artistiska uttryck.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011