Om du är ute efter en lättsam och medryckande poplåt, så behöver du inte leta mycket längre. För det är precis det som Lina Cooper och Rian Cult bjuder på när de släpper singeln Hey!

Nordiska Favoriter

Med en avslappnad känsla med hjälp av gitarr och rytmer skapar de två en lysande poplåt som garanterat kommer att få dig på bästa humöret. Här sjunger Lina och Rian om att helt enkelt inte ge upp och mest bara njuta av livet. Precis den typen av låtar som kan få en grå morgon att kännas sprudlande av färger.

Med singeln Hey! följer Lina och Rian upp Sad tomorrow, som du också kunde uppleva här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011