Om du är ute efter en lättsam och medryckande poplåt, så behöver du inte leta mycket längre. För det är precis det som Lina Cooper och Rian Cult bjuder på när de släpper singeln Hey!

Popmuzik Podcast

Med en avslappnad känsla med hjälp av gitarr och rytmer skapar de två en lysande poplåt som garanterat kommer att få dig på bästa humöret. Här sjunger Lina och Rian om att helt enkelt inte ge upp och mest bara njuta av livet. Precis den typen av låtar som kan få en grå morgon att kännas sprudlande av färger.

Med singeln Hey! följer Lina och Rian upp Sad tomorrow, som du också kunde uppleva här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011