Men hej på dig, du lysande poplåt.
Det är den Los Angeles-baserade sångerskan Lina Cooper (som ursprungligen kommer från Ukraina) som här samarbetar med Rian Cult för att ge oss den emotionella singeln Sad tomorrow.

Popmuzik Lover Patreon

Låten inleds med Rian sjunga över ett piano innan musiken byggs på med rytmer och sedan blommar ut helt i den starka refrängen. Det blir till en stark radiovänlig poplåt som har alla möjligheter att bli en hit, där de båda sjunger om att följa ens drömmar även om det är motigt, så får man kämpa på varje dag för att komma ett steg närmare målet.

Om singeln berättar Lina för bloggen:

”Låten handlar i grunden om livet att vara kreativ och följa sin dröm. Även om det är en sorglig låt har den en strimma av hopp för mig. ”I’ll be sad tomorrow, I’ll take it day by day” säger ungefär att även om jag är nära att ge upp så är jag inte riktigt redo att sluta än. Det handlar om att göra det du älskar och att offra så mycket bara för att få chansen till denna amerikanska dröm.
Kul fakta: jag skrev sticket och Rian ville först inte ta med den eftersom den lät för mycket som Taylor Swift (min hjälte!!), men jag övertygade honom om att behålla den och nu är det min favoritdel av hela låten.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011