Alice Merton inleder sitt 2024 med att släppa singeln Run away girl.
Här bjuds vi på en medryckande poplåt med skön energi och uppmanar lyssnaren att leva ens egna liv, utan att påverkas för mycket av vad andra tycker.
Om singeln berättar Alice Merton:

Popmuzik Podcast

Run away girl kommer från en introspektiv blick på sig själv och att känna sig vilsen i omvärlden men framför allt att känna sig vilsen på insidan. Var passar jag in, i all denna galenskap? Vem vill jag egentligen vara i livet? Vi är ständigt omgivna av andras åsikter, som visar oss vad deras version av lycka är, så vi antar automatiskt att vår måste vara densamma. Det är det ofta inte.”

Vad känner du? Utgår du också från vad andra gör och tycker, eller går du din egna väg?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011