Åh, detta fick ju min dag att bli lite roligare.
Med en härligt upplyftande refräng som doftar lite I don’t feel like dancing med Scissor Sisters skapar The Scarlet Opera popmagi för oss med debutsingeln The place to be.

Popmuzik Lover

Det är funkig disco och pop mixad ihop i ett och gör låten given på dansgolvet, för dess budskap i titeln säger ju allt: detta är ställen man vill vara på.

Om singeln berättar bandets frontperson Luka Bazulka:

”För ett par månader sedan skulle jag och min vän till vår favoritbar i östra LA. Det var en kille längst bak nära jukeboxen, och han hade precis kört igång Ain’t nobody med Chaka Khan och skrek ”Jag behöver backup-dansare!” Vi släppte allt vi hade och gick upp bakom honom och gjorde lite improviserad koreografi, och det var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Jag fortsätter att ha de där nätterna, så jag skrev den här låten som heter The place to be.

Vilka är The Scarlet Opera då?
Bandet kommer från Los Angeles, där de säljer ut konsertlokaler på löpande band och vill ge lite mer kärlek och glamour till musikscenen. Något som de definitivt lyckas med. Jag blev som sagt helt golvad av detta och det känns som detta kan bli mitt nästa favoritband.

Här kan du även se en liveversion av låten:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.