Den brittiska gruppen The Lightning Kids kunde du ju höra här i bloggen när de släppte debutsingeln Ride. Nu är de tillbaka för att än en gång ta oss till den amerikanska västkusten i form av singeln California.

Popmuzik Podcast

Varma synthar, drömliknande sång och medryckande trummor skapar det perfekta soundtracket till staten och 80-talet. Det är liksom sådär härligt solblekt 80-tal att jag bara blev lycklig. Sedan tyckte jag telefonrösten var ett trevligt inslag i låten.

För min del har The Lightning Kids verkligen hittat den där nostalgiska känslan som jag älskar i sina låtar och än en gång träffar de helt rätt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.