Den brittiska gruppen The Lightning Kids kunde du ju höra här i bloggen när de släppte debutsingeln Ride. Nu är de tillbaka för att än en gång ta oss till den amerikanska västkusten i form av singeln California.

DOLBY ATMOS

Varma synthar, drömliknande sång och medryckande trummor skapar det perfekta soundtracket till staten och 80-talet. Det är liksom sådär härligt solblekt 80-tal att jag bara blev lycklig. Sedan tyckte jag telefonrösten var ett trevligt inslag i låten.

För min del har The Lightning Kids verkligen hittat den där nostalgiska känslan som jag älskar i sina låtar och än en gång träffar de helt rätt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011