Mend en video som använder klipp från olika HBTQ-serier och filmer skapar Adam Wright ett magisk poperi av romantiska scener från ögonblick som förändrat världen. Det är 100% kärlek och romantisk från den homosexuella filmvärlden och jag blev helt lycklig.

Svensk Pop Apple Music

Vivid i sig är en pulserande poplåt med skön dansant produktion där artisten vill sätta musik till känslan av att bli kär. Jag skulle säga att han definitivt lyckats, för jag blev helt lycklig av detta. Mycket tack vare videon, som är urgullig. Hoppas, hoppas Vivid även den kommer att få vara med på ett soundtrack till en film eller serie sedan också. Det vore magi.

Adam Wright är baserad i Los Angeles. Efter att ha gjort en del remixar och mashups har artisten skrivit egna låtar och har bland annat albumet Main Character på sitt CV. Här i bloggen kan du nu uppleva denna magiska kärlekslåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011