Mend en video som använder klipp från olika HBTQ-serier och filmer skapar Adam Wright ett magisk poperi av romantiska scener från ögonblick som förändrat världen. Det är 100% kärlek och romantisk från den homosexuella filmvärlden och jag blev helt lycklig.

Favoriter Apple Music

Vivid i sig är en pulserande poplåt med skön dansant produktion där artisten vill sätta musik till känslan av att bli kär. Jag skulle säga att han definitivt lyckats, för jag blev helt lycklig av detta. Mycket tack vare videon, som är urgullig. Hoppas, hoppas Vivid även den kommer att få vara med på ett soundtrack till en film eller serie sedan också. Det vore magi.

Adam Wright är baserad i Los Angeles. Efter att ha gjort en del remixar och mashups har artisten skrivit egna låtar och har bland annat albumet Main Character på sitt CV. Här i bloggen kan du nu uppleva denna magiska kärlekslåt.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.