Milisen och Robert John David samarbetar än en gång i studion. Första gången var i våras med singeln Mer av mer, som du även kunde höra i bloggen tillsammans med en intervju med herrarna. Denna gång är texten på engelska och låten i sig heter My father’s car.

Svensk Pop Apple Music

Hår bjuds vi på en behagligt vemodig låt, där dramatiska synthar och ett skönt lunk tillsammans bygger upp stämningen i låten. Från börjar var det faktiskt tänkt att My father’s car skulle arras för enbart piano och sång, men producenten Robert John David gjorde låten till det vi hör i dag medan Milisen sjunger om far och son i en bil.

Det heta blir riktigt snyggt, tycker jag allt. Men jag är ju extra svag för när musiken bli dramatisk och effektfull, så som den är här.
Vad tycker du om My father’s car? Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011