Söndagen den tredje advent. Nu är det bara en vecka kvar till jul!
Sebastian och Johan samlar ihop en knippe Popfavoriter från veckan för att du ska kunna skölja öronen med annat än bara julmusik. Visst är vi snälla?
Skaffa lite musikinspiration till din spellista här i inlägget och trevlig lyssning.

Favoriter Apple Music

Beyoncé – Grown woman 

Efter 10 år släpper Beyoncé den upplyftande singeln Grown woman. Ett helt perfekt sätt att avsluta ett av artistens många framgångsrika år i karriären. Jag kommer definitivt spela den här när jag tröttnar på all julmusik och vill ha lite catchy pop i lurarna. 

LOVIS – Söndagsmorgon

LOVIS ger oss en tidig julklapp när hon släpper bonuslåten Söndagmorgon tillhörande debutalbumet Säger Inget Alls. En storslagen och vemodig poplåt med ursnygga stråkar för att ge den där filmiska känslan, medan sångerskan sjunger om ångesten dagen efter något tagit slut.

Johnning – Animals  

Johnning är tillbaka med ett nytt maffigt sound och ger oss den kraftfulla singeln Animals. Här får hans snygga stämma komma till sin rätt bland organiska instrument och stora pukor. Det är med spänning vi följer artistens musikår 2024. 

Øöresund – Drömmer jag

Pulserande pop med den nya favoritduon Øöresund. Härligt lekfull med skön 80-talskänsla när de två kvinnorna sjunger om hur de drömmer om den andre på varsin sida sundet.

Reneé Rapp + Meghan Thee Stallion – Not my fault 

Snart är det dags för en ny era av Mean Girls och självklart ska filmen kompletteras av musik. Som exempelvis den lysande pop-singeln Not my fault med sina medryckande basgångar och kaxiga refräng. Det doftar hit!

Grant Knoche & Tayler Buono – Dear life

Sjukt snygg och läcker poplåt mellan Grant Knoche och Tayler Buono. Det är mjuka synthar och luftig produktion som övergår till en pulserande 80-talsdoftande poplåt. Jag antar att Knoche i alla fall lärde sig en sak av Christer Björkman i American Song Contest – ha alltid med en tonartshöjning. Lysande.

Lina Cooper & Rian Cult – Sad tomorrow

Får det lov att vara en emotionell duett mellan Lina Cooper och Rian Cult? Klart att det får. För när dessa två sångare sjunger om att hela tiden kämpa för att nå drömmen, även om det är motigt är det otroligt snyggt. Sad tomorrow är den där perfekta mixen av peppande, men samtidigt vemodiga poplåten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011