Låt oss festa in det nya året som om det vore 1999.
Det är i alla fall det Josefinito och Johar Untz inspirerar oss till när de nu släpper låten Año Nuevo (Fiesta 4-ever). En härlig eurodance-singel som kommer skapa nostalgiska minnen och säkert vara med när vi skapar nya. För dessa eurodance-riddare vill att vi festar in nyåret med stil och det gör man ju med glad partymusik tillsammans med lite ord på spanska här och där. Det funkade för Paradisio, så varför inte för Josefinito?

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Josefinito:

”Efter tolvslaget är drinkarna ljumma, fyrverkerierna brända och man inser att livet är exakt likadant som för en timme sen. Då är det lika bra att festa på, man har så roligt man gör sig. När kalender byter siffra känns det alltid bra att göra sig av med onödiga vanor och rensa ut det gamla. Nytt år – ny kille! Nyårskalas har en grundton av domedagskänsla, man vet aldrig om detta är den sista festen. Då blir det ännu mer akut att göra slut med det förflutna, vi lever bara nu!”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011