Adam Englund har med åren blivit en mycket eftertraktad låtskrivare och regelbundet kommer låtar med andra artister där Adam varit inblandad. Framför allt har han och Victor Leksell gjort en del samarbeten senaste åren.

Nordiska Favoriter

Men det är inte bara som låtskrivare som Adam försörjer sig. Han släpper ju även musik under artistnamnet Rymdpojken, och har gjort så sedan 2020 debutsingel Flightmode, med just Victor Leksell.

Nu är det äntligen dags för Rymdpojken att släppa sin första jullåt. Vi kan tidigt konstatera att Rymdpojken vet vilka knappar han ska trycka på för att skapa den där magiska jullåten. Det är vemodig och fint som en Decembernatt. Snygga stråkar, bjällerklang och Rymdpojkens sköra röst med han ger oss en emotionell berättelse om hopp och att trotsa mörka tider, för det kommer alltid att finnas ett ljus som lyser starkare. Så fint, att jag bara blir lycklig.

Rymdpojken

Vill du uppleva den bästa julmusiken från idag blandad med klassiska jullåtar från förr, så ska du också följa spellistan A Popmuzik Christmas. Kanske internets bästa spellista med jullåtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011