Jag kan inte få nog av jullåtar. Speciellt inte de där nyskrivna, charmiga jullåtarna som kanske mer känns som en säsongslåt än en renodlad jullåt. Det är just det som Viktor Norén och Lisa Nilsson har skapat när de nu släpper singeln Det är dig jag väntat på. Här bjuds vi på en fin låt om ett par som träffas efter lång tid och känslor uppstår. Det är som grundhistorien till en romantisk film och ledmotivet till den filmen är just denna låt.

Popmuzik Podcast

”Jag hade länge tänkt att man borde skriva en romantisk jullåt om ett möte mellan två som längtar, och så kom detta fina tillfälle! Andreas Mattsson, som jag känner väl och själv skriver låtar ihop med, och Viktor som jag aldrig träffat men följt på avstånd, har skrivit just en sån låt ihop. Vi träffades och testade att sjunga ihop, sen var beslutet fattat. Det är alltid inspirerande att mötas över alla möjliga olikheter, och landa i något nytt som känns självklart.
Mitt i allt annat som tar fokus och tid vaskade vi med viss möda fram en dag då alla kunde och dundrade in i nyrenoverade Atlantisstudion. För mig är det en plats späckad med minnen, både härliga och smärtsamma, så det kändes fint att få återknyta och vända blad med ett helt nytt och oväntat samarbete, och med en låttext som ödmjukt men hoppfullt blickar framåt.”

Lisa Nilsson

Jag tycker ju detta är otroligt snyggt. Kemin mellan Viktor och Lisa är magisk. Sedan blir jag alltid helt såld av ett snyggt stråkarrangemang. Det är som en ny vinterklassiker likt filmen Love Actually, fast detta är en låt.

Vad tyckte du?
+1
6
+1
21
+1
0
+1
0
+1
0
+1
4
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011