Den brittiska artisten Holly Humberstone släpper en ny version av låten Into your room från sångerskans senaste album Paint My Bedroom Black, som släpptes i höstas. Denna gång är det inga andra än MUNA som medverkar på låten.

Skicka in din musik

”Jag är besatt av MUNA och har velat arbeta med dem i evigheter; Jag är så tacksam för att jag äntligen får låta dem ta med sig sin magi till en av mina låtar.”

Holly Humberstone

Produktionen är varm och skönt medryckande. Det är lite mer omf i både takten och känslan denna gång, vilket jag verkligen gillade. Med singeln tar Holly och MUNA en redan lysande låt och lyfter den ett stort snäpp upp. Inte mig emot, för detta är som sagt lysande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011