Den brittiska artisten Holly Humberstone släpper en ny version av låten Into your room från sångerskans senaste album Paint My Bedroom Black, som släpptes i höstas. Denna gång är det inga andra än MUNA som medverkar på låten.

Popmuzik Podcast

”Jag är besatt av MUNA och har velat arbeta med dem i evigheter; Jag är så tacksam för att jag äntligen får låta dem ta med sig sin magi till en av mina låtar.”

Holly Humberstone

Produktionen är varm och skönt medryckande. Det är lite mer omf i både takten och känslan denna gång, vilket jag verkligen gillade. Med singeln tar Holly och MUNA en redan lysande låt och lyfter den ett stort snäpp upp. Inte mig emot, för detta är som sagt lysande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011