Jesper Krieg är artisten från Stockholm med det lysande artistnamnet yesPer. Just nu är han aktuell med den nya singeln Changes, som även är titelspåret på artistens debut-EP.

Nordiska Favoriter

Låten i sig handlar om att man pushar sig själv för hårt och inte tillåter sig att vara nöjd medan man ser hur folk omkring en går vidare i såväl karriär som privatliv.

”Jag har alltid velat tänja på mina gränser, men jag har börjat inse att det är okej att inte alltid vara på topp och även om det inte är så lätt försöker jag att inte jämföra mig med andra.”

yesPer.

Med Changes bjuder yesPer. oss på en skönt medryckande poplåt. Där varma synthar och ett skönt trumkomp driver låten framåt. Det ger den där moderna känslan som kryddats av retropop som jag verkligen älskar, sedan gillar jag Jespers uttryck i sin röst.

”Changes är definitivt min favoritlåt hittills, jag älskar produktionen och jag tror aldrig att jag har varit så ärlig i en låt.”

yesPer.

Med EP:n sammanfattar yesPer. sina senaste släpp och han har med singlarna visat att han verkligen är ett spännande namn på pophimlen skulle jag säga. Det känns definitivt som att 2024 kommer bli än mer spännande för artisten, och för oss som lyssnare.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011