De charmiga tvillingbröderna Marcus & Martinus ger oss härlig julstämning när de ger oss låten Christmas to me. En jullåt som redan känns som en klassiker med barnkör, bjällerklang och vackra stråkar. Att det kommer bli en given hit för denna och kommande jular förstå man när man ser vilka som ligger bakom låten; vad sägs om storheter som Fredrik Kempe, David Kreuger och Niklas Carson Mattsson.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är i alla fall något som träffar exat rätt strängar för mig, när Christmas to me har med alla ingredienser som jag verkligen älskar med en bra jullåt. (Barnkör i en jullåt och jag är såld. Så lättköpt är jag).

Om singeln berättar bröderna:

”Under julen brukar vi gå på tur, åka långfärdsskidor och grilla i en snödriva. Vi är väldigt familjekära och det är mysigt att kunna samlas hela familjen och spendera kvalitetstid med varandra, speciellt för oss som reser så mycket för jobbet. Det är ett tillfälle per år då man kan släppa allt annat och bara fokusera på familjen och ha det härligt tillsammans, äta god mat och lyssna på bra musik. Våra favorit-jullåtar förutom Christmas to me, är klassiker som Driving home to Christmas och Holy night.”

Vad säger du? Har Marcus & Martinus gjort en jullåt som kommer att förgylla din jul?

Du följer väl spellistan A Popmuzik Christmas. En julklapp som fortsätter att ge år efter år.

Marcus & Martinus

Vad tyckte du?
+1
1
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011