Det är Oktober och med det är det dags att börja rada upp jullåtarna för säsongen. (Tidigt säger du? Det är mindre än två månader till första advent och musiken ska ju spelas under första glöggmyset, så det är nu eller aldrig).

Popmuzik Podcast

Först ut denna säsong är Cher som ger oss camp danspop med singeln DJ play a Christmas song. För den som älskar Cher i eran av Believe kommer ju inte bli besviken. Det är kul och dansant. Kanske inte den bästa jullåten du hör i år – men jullåtar ska ju vara just roliga (eller fina). På det förstnämnda levererar Cher med bravur.

Med singeln får vi första smakprovet från Chers kommande (och första) julalbum som heter kort och gott Christmas. På den bjuder sångerskan oss på tretton låtar allt som allt, varav fyra är helt nya och fem är duetter. Här får vi höra sångerskan tillsammans med Stevie Wonder, Darren Love, Michael Bublé, Tyga och (håll i dig) Cindi Lauper. Kan nog bli ett kul julalbum detta.

För produktionen av DJ play a Christmas song och albumet i stort står Mark Taylor.

Cher

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011