Om du älskar att ha lite soft och behaglig musik på till morgonkaffet eller middagen med vänner, så kommer Rebecka Molanders EP Lämnar lyset på att bli din nya favorit.
Med en mix av soulig pop och jazz sätter den Varbergsfödda sångerdkan stämningen direkt med inledande Jag tar en taxi. Även om texten handlar om den där relationen som nått värdens ände, känns det som sångerskans är tillfreds med beslutet att ta en taxi hem igen. Till sitt.

Följ på Apple Music

Eller som när hon på titelspåret visar upp flera sidor av sig själv inför den andra kvinnan, som hon ber att hon ska lämnar lyset på så man vet vem hon är. Det är snygga formuleringar och vardagsbetraktelser. Allt till det softa ackompanjemanget som får en att gunga lite lätt, diggande till Rebeckas souliga jazz.

Som sagt. Om du vill ha ett soundtrack till livets behagliga stunder är Lämnar lyset på ett perfekt ställe att börja.

Följ Rebecka Molander på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.