Om du älskar att ha lite soft och behaglig musik på till morgonkaffet eller middagen med vänner, så kommer Rebecka Molanders EP Lämnar lyset på att bli din nya favorit.
Med en mix av soulig pop och jazz sätter den Varbergsfödda sångerdkan stämningen direkt med inledande Jag tar en taxi. Även om texten handlar om den där relationen som nått värdens ände, känns det som sångerskans är tillfreds med beslutet att ta en taxi hem igen. Till sitt.

Apple Music Svensk Pop

Eller som när hon på titelspåret visar upp flera sidor av sig själv inför den andra kvinnan, som hon ber att hon ska lämnar lyset på så man vet vem hon är. Det är snygga formuleringar och vardagsbetraktelser. Allt till det softa ackompanjemanget som får en att gunga lite lätt, diggande till Rebeckas souliga jazz.

Som sagt. Om du vill ha ett soundtrack till livets behagliga stunder är Lämnar lyset på ett perfekt ställe att börja.

Följ Rebecka Molander på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.