Den norske artisten Jonahh ger oss funkig pop med singeln All the right things. En skönt medryckande låt om den där speciella personen man träffar sent på dansgolvet, som verkligen trycker på rätt knappar för att få en att falla pladask.

Skicka in din musik

Om All the right things berättar Jonahh för bloggen:

”Det är en av de där låtarna som utspelar sig på en mörk nattklubb med blixtljus, och ögonblicket när du faller och blir blixtförälskad i en tjej du aldrig träffat förut. Det är också den sortens låt som gör dig till en internationell popstjärna när du är ensam i köket och kokar pasta”

All the right things är skriven av Jonahh tillsammans med den nederländske låtskrivaren Carmen Forbes och danske producenten Malthe Seierup.
Resultatet är en given hit som du hör här i bloggen.

Jonahh

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011