Under våren spelar Rongedal och Lili & Susie tillsammans med Crash Boom Band föreställningen Två Systrar Två Bröder runtom i landet. Det blir en show om just syskonskap, där vi med humor och värmde får en del anekdoter om uppväxten, prägling och syskonskap.

POPMUZIK SUMMER

Självklart blir det en hel del musik också. Inte bara egna och tolkningar på andras låtar, Rongedal, Lili & Susie och Crash Boom Band har spelat in ett par nya låtar till föreställningen också där singeln Side by side är en av dem (och nyligen släppta singeln Shine är en annan).
Här bjuds vi på en radiovänlig poplåt som doftar klassisk Melodifestival med sin tonartshöjning. Framförallt är det underbart att höra de fyra rösterna tillsammans.

Om låten berättar Lili för bloggen:

”Låten ger en varm känsla med budskapet att alltid finnas där för varann ’no matter what’, något som vi syskon känner igen oss i och ville spegla i Side by side.”

Turnédatum:

20 april – Scalateatern, Karlstad (Heartbeat Karlstad)
22 april – Växjö Teater
3 maj – Jönköpings Teater
4 maj – Rival, Stockholm
5 maj – Hjalmar Bergmanteatern, Örebro
10 maj – Kungsbacka Teater
11 maj – Konserthuset, Vara
12 maj – Louis De Geer (Flygeln), Norrköping
13 maj – Kulturhuset Tio14, Falun

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011