Under våren spelar Rongedal och Lili & Susie tillsammans med Crash Boom Band föreställningen Två Systrar Två Bröder runtom i landet. Det blir en show om just syskonskap, där vi med humor och värmde får en del anekdoter om uppväxten, prägling och syskonskap.

Favoriter Apple Music

Självklart blir det en hel del musik också. Inte bara egna och tolkningar på andras låtar, Rongedal, Lili & Susie och Crash Boom Band har spelat in ett par nya låtar till föreställningen också där singeln Side by side är en av dem (och nyligen släppta singeln Shine är en annan).
Här bjuds vi på en radiovänlig poplåt som doftar klassisk Melodifestival med sin tonartshöjning. Framförallt är det underbart att höra de fyra rösterna tillsammans.

Om låten berättar Lili för bloggen:

”Låten ger en varm känsla med budskapet att alltid finnas där för varann ’no matter what’, något som vi syskon känner igen oss i och ville spegla i Side by side.”

Turnédatum:

20 april – Scalateatern, Karlstad (Heartbeat Karlstad)
22 april – Växjö Teater
3 maj – Jönköpings Teater
4 maj – Rival, Stockholm
5 maj – Hjalmar Bergmanteatern, Örebro
10 maj – Kungsbacka Teater
11 maj – Konserthuset, Vara
12 maj – Louis De Geer (Flygeln), Norrköping
13 maj – Kulturhuset Tio14, Falun

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.