Milky Chance fortsätter ge oss smakprov från deras kommande album. Denna tyska duo bestående av Clemens Rehbein och Phillipp Dausch har en fallenhet för släpande melodier och indie-doftande pop som funkar lika bra på smala scener som popradio. Den helt färska singel Golden säger killarna omfamnar deras säregna sound och är en snygg mix mellan läckra beats beats och grymma vokaler, jag håller med! Texten utforskar teman om kärlek och självupptäckt, men med en uppfriskande touch. Vi hör duon berätta:

Popmuzik Lover

”Vi minns dagen vi skrev den här låten eftersom det var en särskilt gyllene dag i Berlin. Den gjorde oss positivt nostalgiska och satte tonen för hela sessionen. Golden är en hyllning till vår ungdom, den gyllene tiden i livet när många saker händer för första gången. Det är fantastiskt att tänka tillbaka och inse hur naiva och fria vi var, på bästa sätt.”

Albumet Living In A Haze släpps den 9:e Juni och musikvideon till Golden ser du här nedan.

Milky Chance

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.