Milky Chance fortsätter ge oss smakprov från deras kommande album. Denna tyska duo bestående av Clemens Rehbein och Phillipp Dausch har en fallenhet för släpande melodier och indie-doftande pop som funkar lika bra på smala scener som popradio. Den helt färska singel Golden säger killarna omfamnar deras säregna sound och är en snygg mix mellan läckra beats beats och grymma vokaler, jag håller med! Texten utforskar teman om kärlek och självupptäckt, men med en uppfriskande touch. Vi hör duon berätta:

Popmuzik Lover Patreon

”Vi minns dagen vi skrev den här låten eftersom det var en särskilt gyllene dag i Berlin. Den gjorde oss positivt nostalgiska och satte tonen för hela sessionen. Golden är en hyllning till vår ungdom, den gyllene tiden i livet när många saker händer för första gången. Det är fantastiskt att tänka tillbaka och inse hur naiva och fria vi var, på bästa sätt.”

Albumet Living In A Haze släpps den 9:e Juni och musikvideon till Golden ser du här nedan.

Milky Chance

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011